Προσλήψεις τεσσάρων καθηγητών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Στην προκήρυξη τεσσάρων θέσεων διαδικτικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωρά η Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Συγκεκριμένα:

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

  • Μια (1) θέση στο αντικείμενο «Βιοπληροφορική» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθήματος «Βιοπληροφορική» (υποχρεωτικό μάθημα κατεύθυνσης 6ου εξαμήνου).
  • Μια (1) θέση στο αντικείμενο «Γραφικά με Υπολογιστές» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθήματος «Γραφικά με Υπολογιστές» (υποχρεωτικό μάθημα κατεύθυνσης 6ου εξαμήνου.
  • Μια (1) θέση στο αντικείμενο «Κατανεμημένη Τεχνητή Νοημοσύνη» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθήματος «Κατανεμημένη Τεχνητή Νοημοσύνη» (υποχρεωτικό μάθημα κατεύθυνσης 8ου εξαμήνου).
  • Μια (1) θέση στο αντικείμενο «Πληροφοριακά Συστήματα στο Διαδίκτυο» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθήματος «Πληροφοριακά Συστήματα στο Διαδίκτυο» (υποχρεωτικό μάθημα κατεύθυνσης 8ου εξαμήνου).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!