Προσλήψεις στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας -Ποιοι δεν έχουν δικαίωμα αίτησης (ΦΕΚ)

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η τροποποίηση της απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Εσωτερικών με θέμα: «Καθορισμός διαδικασίας έκτακτης πρόσληψης επικουρικού προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19» (Β΄ 868).

Η τροποποίηση αφορά στην προσθήκη της παραγράφου 7 στο άρθρο 2 ως εξής:

«Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στην προκήρυξη οι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας υπάλληλοι του φορέα που εξέδωσε την προκήρυξη. Τυχόν υποψήφιοι με την ανωτέρω ιδιότητα κατατάσσονται στον πίνακα απορριπτέων».

Η ρύθμιση της παραγράφου 1 καταλαμβάνει και όσες προκηρύξεις έχουν ήδη δημοσιευθεί δυνάμει της με αριθμ. οικ. 12549/4426/16.03.2020 απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Εσωτερικών «Καθορισμός διαδικασίας έκτακτης πρόσληψης επικουρικού προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19» (Β΄ 868).

ΦΕΚ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!