Προσλήψεις προσωπικού σε ευρωπαϊκούς Οργανισμούς

Στην Προκήρυξη προσλήψεων συνολικά εννέα ατόμων προχώρησαν δύο ευρωπαϊκοί Οργανισμοί, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών Προϊόντων (ECHA) και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Λειτουργικής Διαχείρισης Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακας στο χώρο της Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-Lisa). Αναλυτικότερα:

Σύμφωνα με το Α.Π. 464/21-01-2013 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΜΕΑΕΕ), o Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών Προϊόντων (ECHA) έχει προκηρύξει την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα (reserve list) επιλογής για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου (Legal Support Officer).  Πληροφορίες για τη θέση αυτή και για τη σχετική διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορούν να αναζητηθούν εδώ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ανωτέρω θέση λήγει στις 21-2-2013.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Α.Π. 3472/29-1-2013 έγγραφο της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΜΕΑΕΕ), ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Λειτουργικής Διαχείρισης Συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής Ευρείας Κλίμακας στο χώρο της Ελευθερίας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης (eu-Lisa) έχει εκδώσει τις ακόλουθες προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων προσωρινών υπαλλήλων:

Training Coordinator (Ref. #: eu-LISA/13/TA/AD5/4.1)

Administrator for Reporting and Statistics (Ref #: eu-LISA/13/TA/AD5/10.1)

Management BoardOfficer (Ref #: eu-LISA/13/TA/AD5/9.1)

Communication and Information Assistant (Ref #: eu-LISA/13/TA/AST5/3.1)

Personal Assistant to Executive Director (Ref #: eu-LISA/13/TA/AST5/8.1)

Assistant to Management Board (Ref #: eu-LISA/13/TA/AST3/11.1)

Communication and Information Officer (Ref #: eu-LISA/13/TA/AD7/2.1)

Procurement and Contracts Officer (Ref #: eu-LISA)

Πληροφορίες για τις θέσεις αυτές και για τη σχετική διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορούν να αναζητηθούν εδώ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις ανωτέρω θέσεις λήγει στις 25-2-2013.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ECHA, EU-LISA


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!