Προσλήψεις εννέα ατόμων στο δήμο Μεσολογγίου

Ο δήμος Μεσολογγίου προχωρά στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης απασχόλησης, εννέα (9) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και χρονική διάρκεια.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικoτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας

2.Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών για την ειδικότητα που χρειάζεται.

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)

4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνει: ;τους φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα στους οποίους έχει απασχοληθεί τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες ή να δηλώνει ότι πληρεί τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/07 .Επίσης να δηλώνει ότι είναι άνεργη-ος και δεν έχει εργαστεί με παρόμοια σύμβαση για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δέκα μήνες

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους, στα γραφεία της υπηρεσίας (Ταχ. Δ/νση: Ραζή Κότσικα 12 Μεσολόγγι ),στο τμήμα Προσωπικού- υπεύθυνη κα Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Ν.Π. Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από 13/01/2017 έως και 19 /01/2017ώρα 15,00. (Έντυπο αίτησης και υπεύθυνες δηλώσεις θα δίνονται από την υπηρεσία).

Δείτε την προκήρυξη και τις θέσεις ΕΔΩ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, 9 ΑΤΟΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!