Προσλήψεις 7 ατόμων στο ΕΛΚΕΘΕ - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
28
Οκτώβριος
Back

Προσλήψεις 7 ατόμων στο ΕΛΚΕΘΕ

Το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. που εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής προκηρύσσει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, για τις ανάγκες του Ερευνητικού Προγράμματος: ΄΄RECONNECT ΄΄, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (κατά 85%) και από Εθνική συμμετοχή (κατά 15%) και συγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (European Regional Development Fund) στο πλαίσιο της πρόσκλησης INTERREG Balkan-Mediterranean 2014-2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Επιπλέον προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για (7,4) μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, για τις ανάγκες του Ερευνητικού Προγράμματος: ΄΄DEEPEASTMED (STATE OF THE KNOWLEDGE OF DEEP-WATER VULNERABLE SPECIES AND HABITATS IN THE EASTERN MEDITERRANEAN)΄΄, το οποίο χρηματοδοτείται από την IUCN (International Union for Conservation of Nature and Natural Resources).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!