Προσλήψεις: 692 φρουροί στις φυλακές & 45 ειδικοί στην Εισαγγελία

Μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται να εκδοθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο διαγωνισμός πρόσληψης 692 σωφρονιστικών υπαλλήλων και εξωτερικών φρουρών στα 33 καταστήματα κράτησης όλης της χώρας.

Η προκήρυξη θα βγει «στον αέρα» αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης 378 σωφρονιστικών και 245 φρουρών στις φυλακές μέσω της κινητικότητας.

Για την επιλογή των υποψήφιων φρουρών θα υπάρξει όριο ηλικίας και αναστήματος, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει η εγγραφή στα δημοτολόγια δήμων ή κοινοτήτων για τουλάχιστον μία διετία και η μόνιμη διαμονή τους για το ίδιο χρονικό διάστημα στους νομούς όπου εδρεύουν τα καταστήματα κράτησης.

Στο μεταξύ, στη σύσταση 45 θέσεων για επιστήμονες, διοικητικούς και βοηθητικό προσωπικό προχώρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την υποστήριξη του έργου του Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς.

ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΦΡΟΥΡΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!