Προσλήψεις 6 ατόμων στην ΠΕ Φωκίδας

H περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έξη (6) ατόμων κλάδου ΥΕ Εργατών Αποθήκης (από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2020 και από 1 έως 34 ημερομίσθια) και ενός (1) ατόμου κλάδου ΥΕ Εργατών Αποθήκης (από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2020 και από 1 έως 60 ημερομίσθια), στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Ελληνική Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας που εδρεύει στην Άμφισσα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ταχυδρομικώς απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ, Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού, Γιδογιάννου 31, Τ.Κ.: 33100, Άμφισσα, (τηλ. επικοινωνίας: 2265350638).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας
(Ταχ. Δ/νση Γιδογιάννου 31, Άμφισσα) και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Δελφών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΠΕ ΦΩΚΙΔΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!