Προσλήψεις 5 ατόμων στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
7
Ιούλιος
Back

Προσλήψεις 5 ατόμων στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών συνολικά πέντε (5) ατόμων, για την αντιμετώπιση πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών , της Υποδνσης Οικονομικού Ανθρωπίνων Πόρων και του Τμήματος Πολιτικής Γης της ΔΑΟΚ της Π.Ε. Χαλκιδικής.

Ειδικότητα: ΠΕ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΚΟΥ, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά , είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην Υποδιεύθυνση Οικονομικού Ανθρωπίνων Πόρων της ΠΕΧ / Διοικητήριο Πολύγυρος 63100. Σημειώνεται ότι ο υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει αίτηση μόνο για μία εκ των παραπάνω θέσεων .

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (05) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο κατάστημα της
υπηρεσίας μας.

Επισήμανση: Κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να υποβάλλει αίτηση μόνο για θέσεις της ίδιας κατηγορίας. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του ενδιαφερόμενου από την πρόσληψή του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν έντυπα των αιτήσεων από την Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων της Π.Ε.Χ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!