Προσλήψεις 4 εργατών καθαριότητας στο Δ. Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμος ‘Αργους-Μυκηνών ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών στον τομέα καθαριότητας και συγκεκριμένα για την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοιού COVID-19.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέσα σε προθεσμία τριών [3] εργασίμων ημερών και συγκεκριμένα από 27/5/2020 έως και 29 /5/2020, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες [ 07: 00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.], στην έδρα του Δήμου Αργους-Μυκηνών, επί της οδού Καποδιστρίου 9-11 και κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με άλλο, νόμιμα εξουσιοδοτημένο, πρόσωπο.

Η παρούσα ανακοίνωση να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, της έδρας του δήμου Αργους-Μυκηνών, συντασσομένου σχετικού αποδεικτικού, στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου μας και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο ΑργουςΜυκηνών, στα τηλέφωνα 2751360043, 2751360071, κ. Σαλεσιώτου Ιωάννα ή κ. Θεοδωροπούλου Μαρίνα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, 1.127 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!