Προσλήψεις 3 συμβασιούχων στη ΔΕΥΑ Κιλελέρ

Η ΔΕΥΑ Κιλελέρ ανακοινώνει την πλήρωση 3 θέσεων με συμβάσεις μίσθωσης εργασίας διάρκειας δύο μηνών με ειδικότητες μιας (1) θέσης ΥΕ εργάτη καθαριότητας και δύο (2) θέσεων εργατών υπονόμων, με το σύστημα της επιλογής και προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σ’ αυτήν σχετική αίτηση μαζί με αντίγραφα των τίτλων και λοιπών δικαιολογητικών για την κάλυψη της εκάστοτε θέσης, όπως και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, το αργότερο μέχρι τις 16-10-2020 ημέρα Παρασκευή.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατίθενται στα γραφεία της Επιχείρησης είτε με αλληλογραφία με συστημένη επιστολή είτε προσωπικά με απόδειξη (Δημαρχείο Δ.Ε. Πλατυκάμπου, Πλατύκαμπος Κιλελέρ Λάρισας, Τ.Κ. 400 09) είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@deyakileler.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Δ.Ε.Υ.Α Κιλελέρ, 2410 971780 από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. .»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΕΥΑ ΚΙΛΕΛΕΡ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!