Προσλήψεις 3 ατόμων στην ΠΕ Πιερίας

H περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών συνολικά 3 ατόμων για την κάλυψη έκτακτων και πρόσκαιρων αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας που εδρεύει στην Κατερίνη.

Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη μπορούν να υποβάλλουν απλή αίτηση (διατίθεται έντυπη στην υπηρεσία) αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η
εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων & Υποστήριξης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού-Ανθρωπίνων Πόρων Π.Ε.Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 40 5ος όροφος, γραφείο 504 – Κατερίνη- τηλ. Επικοινωνίας 2351352240 κ.Κουτλουμπάση Βασιλική) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης στον πίνακα ανακοινώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και στο διαδικτυακό τόπο :http://pieria.pkm.gov.gr της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!