Προσλήψεις 26 υδρονομέων στο Δήμο Νέας Προποντίδας

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως Υδρονομείς Άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από σήμερα Τρίτη 3.3.2020 έως και την Δευτέρα 9.3.2020, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας (στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων (Βιθυνίας 2) στα Νέα
Μουδανιά, τις ώρες 08:00 έως 15:00).
1. Αριθμός θέσεων
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Προποντίδας με την αριθ. 25/2020 απόφασή του καθόρισε τον αριθμό των θέσεων των Υδρονομέων Άρδευσης σε είκοσι έξι (26).

Από τις θέσεις αυτές:
– Τέσσερις (4) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μουδανιών (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
– Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Σημάντρων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πορταριάς (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
– Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Διονυσίου (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονα (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Ζωγράφου (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
– Τρεις (3) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Τρίγλιας (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Ελαιοχωρίων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Πλαγίων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πετραλώνων (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Τενέδου (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
– Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Λακκώματος (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Γωνιάς (απασχόληση έξι (6)μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
– Μία (1) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Συλλάτων και της Σωζόπολης (απασχόληση έξι (6) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Κρήνης (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
– Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάμαντος (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
– Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Καλλικράτειας (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο).
2. Αρδευτική περίοδος
Το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε με την αριθ. 25/2020 απόφασή του την αρδευτική περίοδο από την 15η Μαρτίου έως την 14η Νοεμβρίου του έτους 2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!