Προσλήψεις 25 καθηγητών φυσικής αγωγής στο Σ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Η Κοινωφελής δημοτική Επιχείρηση Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ.) ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι πέντε (25) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την ανακοίνωση, την αίτηση καθώς και την υπεύθυνη δήλωση από τον διαδικτυακό τόπο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης (www.ampelokipi-menemeni.gr) Η αίτηση καθώς και τα απαιτούμε να δικαιολογητικά πρέπει να είναι συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα και να αποσταλούν σε μορφή pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση athletics@ampelokipi-menemeni.gr ή ταχυδρομικά στην Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ. 28η Οκτωβρίου 59 Αμπελόκηποι Τ.Κ. 56123 Θεσσαλονίκη από 12-10-2020 και για (10) δέκα εργάσιμες ημέρες έως και 23-10-2020, Τηλ. Επικοινωνίας 2310 725775.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!