Προσλήψεις 23 Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
16
Ιανουάριος
Back

Προσλήψεις 23 Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Την προκήρυξη 23 θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με απόσπαση, ανακοίνωσε εκ νέου η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει για 12 θέσεις στις 25 Ιονίου και για τις υπόλοιπες 11 στις 27 Ιουλίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτησή τους στην αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλώσσα, ενώ συνίσταται οι υποψήφιοι να υποβάλουν αίτηση μόνο για τις θέσεις, στις οποίες αντιστοιχούν τα προσόντα και η εμπειρία τους, καθώς υποβολή αιτήσεων για όλες τις θέσεις, αποδυναμώνει τη σχετική υποψηφιότητά τους εκ των πραγμάτων, δεδομένου ότι είναι αδύνατο να διαθέτει κάποιος εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία για το σύνολο των πολιτικών της ΕΕ.

Επισημαίνεται δε, ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την περίοδο δοκιμαστικής υπηρεσίας τους, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ydmed.gov.gr) ή και να απευθυνθούν στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ε.Ε.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!