Προσλήψεις 22 δημοσιογράφων στη ΝΕΡΙΤ

Στην πλήρωση 22 θέσεων δημοσιογράφων και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου στις ειδικότητες πολιτικού – κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, οικονομικού ρεπορτάζ, αρχείου ειδήσεων, διεθνών ειδήσεων και διευθυντών παραγωγής μουσικών συνόλων, θα προχωρήσει η ΝΕΡΙΤ, μετά από απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου.

Οι σχετικές αποφάσεις του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ και οι πίνακες με τα ονόματα των προκριθέντων υποψηφίων, έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Η πλήρωση των θέσεων αυτών πραγματοποιείται, μετά την ολοκλήρωση και των τριών φάσεων (αξιολόγηση τυπικών προσόντων, βαθμολόγηση υποψηφίου από ανεξάρτητους αξιολογητές, προσωπική συνέντευξη), που προβλέπονταν στις σχετικές προκηρύξεις των διαγωνισμών της ΝΕΡΙΤ.

Η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επιτάχυνση και ολοκλήρωση της διαδικασίας, με στόχο την αξιοκρατική κάλυψη των θέσεων και των υπολοίπων ειδικοτήτων.

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΕΡΙΤ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!