Προσλήψεις 2 συντηρητών στην ΕΦΑ Πρέβεζας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (ομάδες Α-Β), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο του υποέργου «Ολοκλήρωση αρχαιολογικών εργασιών αποκάλυψης και ανάδειξης Βασιλικών Β & Δ στη Νικόπολη» για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Ειδικότητες: ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, Ελλείψει ΤΕ η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και
Έργων Τέχνης (Ομάδα Β) Ελλείψει ΤΕ η θέση θα καλυφθεί από υποψήφιο ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (Έργων Ζωγραφικής)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
α) είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση [email protected]
β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 108-110, 48100 Πρέβεζα, υπόψη κ. Χρήστου Ζωής (τηλ. επικοινωνίας: 2682089890)
γ) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 108-110, 48100 Πρέβεζα, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού (τηλ. 2682089890).

Η υποβολή γίνεται εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 09/07/2020 έως 20/07/2020).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΕΦΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!