Προσλήψεις 2 ατόμων στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και ∆ιαποντίων Νήσων

Η ∆ήµαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και ∆ιαποντίων Νήσων γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού, συνολικά δύο (2) ατόµων, µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύµβασης και έως 12-07-2020, που θα απασχοληθεί για την αντιµετώπιση έκτακτων αναγκών της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας και την  διαχείριση των συνεπειών οι οποίες προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόµενα στο ∆ήµο Κεντρικής Κέρκυρας και ∆ιαποντίων Νήσων (έντονες βροχοπτώσεις, θυελλώδεις άνεµοι) που εκδηλώθηκαν στις 12-11- 2019.

Θέσεις: ∆Ε Ηλεκτρολόγων, ∆Ε Τεχνιτών Υδραυλικών

Καλούνται, όσοι επιθυµούν, να υποβάλουν την αίτησή τους εντός πέντε (05) εργάσιµων ηµερών από την επόµενη της ανάρτησης της παρούσας στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Καταστήµατος, δηλ. από την ∆ευτέρα 09/03/2020 έως και την Παρασκευή 13/03/2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!