Προσλήψεις 19 ατόμων στο Δήμο Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αποζημίωση, (19) Καθηγητών-τριών/Δασκάλων Μουσικής για το Τμήμα Ωδείου και επτά (7) Καθηγητών-τριών για το Τμήμα Ερασιτεχνικής Δημιουργίας της Διεύθυνσης Πολιτισμού – Παιδείας και Νέας Γενιάς και συνολικά είκοσι έξι (26) ατόμων, για διάστημα έως (9) εννέα μήνες από 12/10/2020 έως 11/7/2021 για τους/τις Καθηγητές/τριες ή Δασκάλους/ες Μουσικής του Τμήματος Ωδείου και για διάστημα έως (8) οκτώ μήνες από 12/10/2020 έως 11/6/2021 για τους/τις Καθηγητές/τριες του Τμήματος Ερασιτεχνικής Δημιουργίας, αντίστοιχα, και συγκεκριμένα:

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτηση δηλώνοντας ρητά την ειδικότητα και τον κωδικό θέσης που επιθυμούν να προσληφθούν, καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία προβλέπονται για την απόδειξη των προσόντων τους, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Ματζαγριωτάκη 76, 2ος όροφος, Τ.Κ. 176 76, Καλλιθέα, τηλ. 213-2070410-415, είτε ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kallithea.gr. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών είναι από 11/9/2020 ημέρα Παρασκευή έως και 21/9/2020 ημέρα Δευτέρα.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τo έντυπο της αίτησης και την υπεύθυνη δήλωση, στο διαδικτυακό τόπο του ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (www.kallithea.gr).

Συνημμένα:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!