Προσλήψεις 17 ατόμων στο Δήμο Παιανίας

Παιανίας

Ο Δήμος Παιανίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας εως τεσσάρων (4) μηνών , για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών και ειδικότερα την πρόσληψη δέκα επτά (17) ατόμων, ειδικότητας ΥΕ Εργατών Φυλάκων – Πυρασφάλειας-Πυροπροστασίας για την στελέχωση των πυροφυλακίων καθώς και για την επιτήρηση των αστικών και περιαστικών δασών και αλσυλλίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση είτε ηλεκτρονικά στο email : [email protected] ή με αυτοπρόσωπη παρουσία στο πρωτόκολλο του Δημοτικού Καταστήματος, οδός Καραολή & Δημητρίου 38α και στο πρωτόκολλο της Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών Όθωνος 15 & Σμύρνης από την επομένη ημέρα ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του καταστήματος του Δήμου και της Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών δηλαδή από 25-06-2021 έως και 29-06-2021 (ημέρα Τρίτη) και ώρες 08:00 έως 15:00. Πληροφορίες (τηλ. 213 2030 740-782).

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]