Προσλήψεις 13 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στο Δ. Λαγκαδά

Ο Πρόεδρος της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π  ανακοινώνει την πρόσληψη 13 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) που θα υλοποιήσουν τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους 2018-2019 έως 31/7/2019 σύμφωνα με τους όρους του Οργανωτικού Πλαισίου των ΠΑγΟ (ΦΕΚ 1774 – ΤΕΥΧΟΣ 2ο – 17.07.2016).

Οι Υποψήφιοι Π.Φ.Α. πρέπει να διαθέτουν ως τυπικό προσόν το πτυχίο Τ.Ε.Φ.Α.Α. ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής των ειδικοτήτων Αντισφαίρισης, Δραστηριοτήτων Κλειστών Χώρων, Ειδικής Αγωγής, Ιστιοπλοΐας, Κλασικού Αθλητισμού, Κολύμβησης, Παραδοσιακών Χορών, Ποδοσφαίρου και Αθλητικού Τουρισμού. Για τις τρεις (3) από τις παραπάνω θέσεις (20%) θα προσληφθούν Π.Φ.Α. χωρίς την προσμέτρηση προϋπηρεσίας σύμφωνα με το άρθρο 9.5 του Ο.Π. των ΠΑγΟ. Τέλος όσοι ΠΦΑ επιλεγούν θα πρέπει να εργαστούν σε όποια Δημοτική Ενότητα του Δήμου Λαγκαδά τους υποδειχθεί.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!