Προσλήψεις 13 ατόμων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 351/10-01-2017 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: «Υποστηρικτικές Δράσεις λειτουργίας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου 2016-2017» με κωδικό ΚΕ 370, ενδιαφέρεται για την επιλογή και συνεργασία 8 ατόμων με σύμβαση (έργου ή εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου) με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του ανωτέρω προγράμματος. Πιο συγκεκριμένα, ζητούνται:

 τρεις (3) κάτοχοι πτυχίου κατηγορίας ΠΕ Οικονομικών Επιστημών.

τρεις (3) κάτοχοι πτυχίου κατηγορίας ΠΕ Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ένα (1) άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (ΜΤΣ)

Ένα (1) άτομο απόφοιτος υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Ένα (1) άτομο ΤΕ Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας ή αντίστοιχου Τμήματος με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών με συνάφεια στο αντικείμενο της Αρχειονομίας-Βιβλιοθηκονομίας

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθμ.351/10-01-2017 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με κωδικούς ΚΕ 30000,30001,30002,30003,30004, τα οποία χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους, ενδιαφέρεται για την επιλογή και συνεργασία τεσσάρων (4) ατόμων, με σύμβαση (έργου ή εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου) με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας των ανωτέρω προγραμμάτων. Πιο συγκεκριμένα, ζητούνται: τέσσερα (4) άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και κάτοχοι Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών.

Τέσσερα άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών

 

 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!