Προσλήψεις 13 ατόμων στο Δ. Νότιας Κέρκυρας

Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης, διάρκειας έως 4 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31ης Οκτωβρίου 2021 και συγκεκριμένα 9 άτομα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων και τέσσερα (4) άτομα ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων (και ελλείψει ΥΕ με εμπειρία), που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών καλύψεως δράσεων – εποχικών αναγκών του Γραφείου Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου Νότιας Κέρκυρας (www.southcorfu.gov.gr) και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, δηλ. από την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 έως και την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:00, επισυνάπτοντας πέραν των απαιτούμενων από την ανακοίνωση τυπικών προσόντων και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας και
2. Υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρουν ότι: α) δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του ν. 3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» (ΦΕΚ 143 τ. Α’/28.7.2007), β) διαθέτουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για να εργαστούν καθώς και ότι γ) δεν έχουν το κώλυμα του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]