Προσλήψεις 12 ατόμων στο Δήμο Πατρέων

Το ΝΠΔΔ «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων» ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου χρονικής διάρκειας έως τέσσερις (4) μήνες διαφόρων ειδικοτήτων προκειμένου να καλύψει τις έκτακτες ανάγκες των τμημάτων Στήριξης Ευπαθών Ομάδων και Προστασίας Τρίτης Ηλικίας για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο e-mail : kodip.do@gmail.com και χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα κατά το διάστημα : από την Τρίτη 7/04/2020 – ώρα 7.00 πμ έως την Πέμπτη 9/04/2020 – ώρα 10.00 πμ

Αιτήσεις πριν από την Τρίτη 7/04/2020 – ώρα 7.00 πμ και μετά την Πέμπτη 9/04/2020 – ώρα 10.00 πμ θα
θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα γίνονται δεκτές. Αυτό θα προκύπτει από την ημερομηνία και ώρα αναφοράς αποστολής των, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!