Προσλήψεις: 1122 θέσεις εργασίας σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Πολιτισμού 1122 προσλήψεις ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως επτά μήνες, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με διευρυμένο ωράριο λόγω της επικείμενης αυξημένης επισκεψιμότητας. Οι θέσεις αφορούν σε νυχτοφύλακες , καθαριστές , ηλεκτροτεχνίτες , μηχανολόγους , ψυκτικούς και υπαλλήλους άλλων διάφορων ειδικοτήτων με την πλειονότητα των προσλήψεων να αφορούν στους ημερήσιους φύλακες.

Δείτε όλες οι προσλήψεις στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους για το 2014:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι προσλήψεις του εν λόγω προσωπικού στις ανωτέρω Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ Για το Φυλακτικό Προσωπικό (Φύλακες Αρχαιοτήτων και Νυχτοφύλακες) και το Προσωπικό Καθαριότητας, εγκρίνεται η απασχόληση με αμοιβή κατά τις Κυριακές, αργίες και λοιπές εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και η εργασία πέραν του πενθημέρου, που εμπίπτουν στο χρονικό διάστημα της σύμβασης. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση ΣΟΧ του ΑΣΕΠ όταν θα προκηρυχθούν οι προσλήψεις από τις ΕΒΑ και τις ΕΠΚΑ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΜΟΥΣΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!