Προσλήψεις 10 ατόμων στο ΚΚΠ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Tο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την κατάρτιση καταλόγων για την πλήρωση συνολικά δέκα (10) θέσεων έκτακτου επικουρικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως την 30η Σεπτεμβρίου 2020, για την αντιμετώπιση πρόσθετων εκτάκτων αναγκών του ΚΚΠΠΚΜ και των Παραρτημάτων του από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19, που δεν καλύφθηκαν από το έκτακτο προσωπικό που ήδη προσλήφθηκε.

. Η αίτηση υποβάλλεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (e- mail) : ektakto.epikouriko@kkpkm.gr

Κάθε υποψήφιος δύναται να σημειώσει στην αίτησή του μία ειδικότητα και κατηγορία, σύμφωνα με τα απαιτούμενα προσόντα που διαθέτει, καθώς στην παρούσα προκήρυξη δεν προβλέπονται περισσότερες ειδικότητες της αυτής κατηγορίας εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ στην ιστοσελίδα του φορέα www.kkp-km.gr.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!