Προκήρυξη-ΟΒΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η καταληκτική προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών που αναγράφεται στις εγκυκλίους διαταγές των Γενικών Επιτελείων (ΓΕ) αναφορικά με την πρόσληψη ΟΒΑ.

Ειδικότερα,με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, προκηρύχθηκαν τετρακόσιες (400) θέσεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στην Πολεμική Αεροπορία και οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα της προκήρυξης και τους έχει απονεμηθεί μία εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων που προβλέπονται ότι θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξή τους ή την επανακατάταξή τους αντίστοιχα, τα δικαιολογητικά, έως την 15 Ιουν 20 (όσα υποβληθούν μετά από αυτή την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα) όπως παρακάτω».

Οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι την 15 Ιουν 20 διανύεται το τελευταίο τρίμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Επίσης τα δικαιολογητικά υποβάλλονται έως την 15 Ιουν 2020 από τους οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι 15 Ιουν 20 διανύεται το τελευταίο τρίμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Δείτε την προκήρυξη ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων ΕΔΩ

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΟΠΛΙΤΕΣ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΟΒΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]