Προκηρύχθηκαν 200 θέσεις επικουρικών σε ΕΣΥ και ΕΚΑΒ

Το υπουργείο Υγείας προκήρυξε 200 θέσεις επικουρικών ιατρών για το ΕΣΥ και το ΕΚΑΒ. Οι 192 θέσεις αφορούν κυρίως σε νοσηλευτικά ιδρύματα της περιφέρειας, αλλά και νοσοκομεία της Αττικής, όπως ο «Άγιος Σάββας», το «Ελπίς», το «Σωτηρία» και τα τρία νοσοκομεία Παίδων, το «Μεταξά», το «Ασκληπιείο», το «Θριάσιο», το «Αττικόν» και το «Δρομοκαϊτειο».

Για την κάλυψη των ειδικών μονάδων (εντατικής θεραπείας, μεταμόσχευσης, παιδιατρικά νοσοκομεία) θα επιλεγούν γιατροί οι οποίοι διαθέτουν αντίστοιχη εμπειρία.

Επιπλέον, από τις 200 θέσεις, οι οκτώ αφορούν το ΕΚΑΒ και πρόκειται να καλυφθούν από γιατρούς των εξής ειδικοτήτων: Αναισθησιολογίας, Γενικής Ιατρικής, Καρδιολογίας, Ορθοπαιδικής Παθολογίας, Πνευμονολογίας και Χειρουργικής.

Εξαίρεση αποτελούν οι γιατροί που κατέχουν πτυχίο επάρκειας στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΑΒ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!