Λήξη αιτήσεων για 41 θέσεις Γενικής Ιατρικής στην 7η ΥΠΕ

Από τις 14 Μαρτίου, ημέρα δημοσίευσης της με Αρ. Πρωτ.: Α2γ/Γ.Π.ΟΙΚ.19572 Απόφασης του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, με θέμα: «Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γενικών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ- Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ- Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ- Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ- Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων» ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση των 41 θέσεων στην 7η Υγειονομική Υπηρεσία Κρήτης, με καταληκτική ημερομηνία σήμερα, 28η Μαρτίου 2017.

Όπως ενημερώνει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια, η προκήρυξη αφορά ιατρούς με τίτλους ειδικότητας Γενικής Ιατρικής, δίνοντας το δικαίωμα συμμετοχής και σε γιατρούς υπόχρεους υπηρεσίας υπαίθρου και γιατρούς επί θητεία. Πιο συγκεκριμένα, από τις 41 συνολικά θέσεις οι 17 αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Χανίων, οι 8 στην Π.Ε. Ρεθύμνου, οι 7 στην Π.Ε. Ηρακλείου και οι 9 στην Π.Ε. Λασιθίου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, 41 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, 7Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]