Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Τρεις μεγάλες προκηρύξεις το 2022 για 6.500 μόνιμες θέσεις (λίστα) - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
23
Μάι
Back
ΑΣΕΠ -2Κ/2019: Ομόφωνη απόφαση για αλλαγή στους πίνακες διοριστέων -Ζητά νομοθετική ρύθμιση

Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Τρεις μεγάλες προκηρύξεις το 2022 για 6.500 μόνιμες θέσεις (λίστα)

Για τρεις μεγάλες προκηρύξεις εντός του 2022 (σ.σ. αφορούν περί τις 6.500 μόνιμες θέσεις) μίλησε κατά τη διάρκεια του απολογισμού του έργου του ΑΣΕΠ στη Βουλή, ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής, Θάνος Παπαϊωάννου.

Όπως είπε οι εκκρεμότητες αφορούν:

-Έκδοση προκηρύξεων για μη γνωστοποιημένο αριθμό θέσεων που αφορούν στον προγραμματισμό των ετών του 2020 και του 2021 και για τις οποίες δεν έχει ακόμη περιέλθει αίτημα στο ΑΣΕΠ.

-΄Εκδοση προκηρύξεων και διεξαγωγή δύο (2) γραπτών διαγωνισμών (i) πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός για φορείς του Δημόσιου τομέα (σ.σ. όπως έχει γράψει η aftoddioikisi.gr θα αφορά τουλάχιστον 1.700 μόνιμες θέσεις) και (ii) για την ΑΑΔΕ (822 θέσεις).

η) Επίσης, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, αναμένεται η έκδοση προκήρυξης για 4.000 θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού με αυξημένη μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!