Πρακτική άσκηση για 109 φοιτητές στην Ανώτατη Σχολή καλών Τεχνών

Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών (Τ.Ε.Τ) και του Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης (Τ.Θ.ΙΣ.ΤΕ) να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για υλοποίηση Πρακτικής Άσκησης μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ και με σκοπό την κάλυψη Εκατόν-εννέα (109) διαθέσιμων θέσεων.

Η Πρακτική Άσκηση μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2019-2020 υλοποιείται σύμφωνα με τα οριζόμενα στα ισχύοντα Προγράμματα Σπουδών των Τμημάτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποψηφίων ασκούμενων φοιτητών υπερβαίνει τις διαθέσιμες θέσεις, καταρτίζονται πίνακες κατάταξης σύμφωνα με τις παραπάνω αποφάσεις των Τμημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να καταθέσουν την αίτηση ηλεκτρονικά στο e-mail pa@asfa.gr το αργότερο έως και την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 καθώς και τα εξής
επιπλέον δικαιολογητικά:

 Φόρμα Συνεργάτη
 Βιογραφικό

Οι φοιτητές/τριες που θα υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης θα αναζητήσει υπηρεσιακά, τα Πιστοποιητικά Σπουδών τους από τις Γραμματείες των Τμημάτων.

Ως προς τη διαθεσιμότητα των Φορέων Υποδοχής, οι φοιτητές μπορούν να χρησιμοποιούν το Πληροφοριακό Σύστημα ΑΤΛΑΣ http://atlas.grnet.gr/.

Για την είσοδο σας στην συγκεκριμένη πλατφόρμα θα πρέπει αρχικά να επικυρώσετε τα στοιχεία σας (όνομα χρήστη και κωδικό) με την Γραμματεία του Τμήματος σας. Στη συνέχεια και μόνο σε περίπτωση κωλύματος, επικοινωνείτε πρώτα με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο 215 215 7860 και αν δεν προκύψει αποτέλεσμα, αποστέλλετε στο ghamilothoris@asfa.gr e-mail, αναφέροντας υποχρεωτικά τα πρώτα δύο βήματα και ζητώντας σχετική βοήθεια με σκοπό την πρόσβαση σας στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που σας έχουν επικυρώσει από την Γραμματεία του Τμήματος σαςεχ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!