Οι οικονομικοί εισαγγελείς ζητούν προσλήψεις στο ΣΔΟΕ

Τη συνδρομή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την πρόσληψη προσωπικού για τη στελέχωση του ΣΔΟΕ ζητούν με έγγραφό τους οι οικονομικοί εισαγγελείς Π.Αθανασίου και Γ.Μπρης, οι οποίοι εποπτεύουν τις σχετικές έρευνες.

Σε έγγραφο που έστειλαν στον υπουργό, αναφέρουν ότι το ΣΔΟΕ είναι υποστελεχωμένο, γεγονός που στερεί πολύτιμα έσοδα από το δημόσιο ταμείο, και πως χρειάζονται άμεσα 260 προσλήψεις. Τονίζεται η ανάγκη για παροχή εξειδικευμένου προσωπικού που θα συμβάλει στη διενέργεια των ελέγχων σε κρίσιμους τομείς της οικονομικής εγκληματικότητας, προκειμένου να ερευνηθούν υποθέσεις για παραβάσεις δισεκατομμυρίων.

Μάλιστα, στο έγγραφο των οικονομικών εισαγγελέων αναγράφονται όλες οι ειδικότητες που χρειάζονται για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την πρόοδο των ερευνών σε βασικούς τομείς οικονομικής εγκληματικότητας.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΔΟΕ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!