ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα πρόσληψης 85 ανέργων

Η ∆ιοικήτρια του ΟΑΕΔ, καλεί τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονοµίας και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τοµέα που ασκούν τακτική οικονοµική δραστηριότητα, στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας και επιθυµούν να συµµετάσχουν στο πρόγραµµα Ενέργεια ∆– Επιδότηση θέσεων εργασίας του Έργου µε κωδικό «EGF/2017/003 GR/Attica retail», που συγχρηµατοδοτείται από το  Ευρωπαϊκό Ταµείο Προσαρµογής στην Παγκοσµιοποίηση (ΕΤΠ) περιόδου 2014-2020 µε  τίτλο: «ενέργειες που αφορούν απολύσεις σε επιχειρήσεις στον κλάδο 47 της nace αναθ. 2 (λιανικό εµπόριο, έκτος από το εµπόριο µηχανοκίνητων οχηµάτων και µοτοσυκλετών) στην επίπεδου nuts 2 περιφέρεια Αττικής (el30) και άλλες 10 περιφέρειες της χώρας», να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr.

Ως ηµεροµηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων χρηµατοδότησης ορίζεται η Τρίτη 25-6-2019 και ώρα 11:00 πµ µε καταληκτική ηµεροµηνία την Τετάρτη 3 ώρα 23:59 µµ.

Σκοπός της Ενέργειας ∆ είναι η τοποθέτηση σε θέση εργασίας ογδόντα πέντε  (85) πρώην εργαζόµενων επιχειρήσεων του κλάδου Λιανικού εµπορίου στην Περιφέρεια Αττικής και άλλες 10 Περιφέρειες της χώρας, οι οποίοι είναι ωφελούµενοι του έργου µε κωδ. «EGF/2017/003 GR/Attica retail» και οι οποίοι έχουν αναβαθµίσει τα προσόντα τους µέσω δράσεων Επαγγελµατικής Συµβουλευτικής και Επαγγελµατικής Κατάρτισης που παρήχθησαν από προηγούµενες της ∆’ ενέργειες του ίδιου έργου.

Δείτε το κέιμενο της δημόσιας πρόσκλησης εδώ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΟΑΕΔ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΕΡΓΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!