νέες-θέσεις-εργασίας-άνοιξαν-στα-ε-159812
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 23.05.2022 | 15:10

Νέες θέσεις εργασίας “άνοιξαν” στα ΕΛΠΕ

Νέες θέσεις εργασίας “άνοιξαν” από τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια.
Δείτε αναλυτικά και κάντε κλικ στο σύνδεσμο:
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΜΗΧΜ-1
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Μηχανολόγους Μηχανικούς (κωδ. θέσης: ΜΗΧΜ-1) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΜΗΧΜ-2
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Μηχανολόγους Μηχανικούς (κωδ. θέσης: ΜΗΧΜ-2) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ XHMIKOI ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ XHMM-1
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Χημικούς Μηχανικούς (κωδ. θέσης: ΧΗΜΜ-1) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΜΠΕΙΡΟΙ XHMIKOI ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ XHMM-2
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Χημικούς Μηχανικούς (κωδ. θέσης: ΧΗΜΜ-2) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΗΛΜΗ-1
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς (κωδ. θέσης: ΗΛΜΗ-1) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΗΛΜΗ-2
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς (κωδ. θέσης: ΗΛΜΗ-2) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΙ – ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΜΕΤΜ
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Μεταλλειολόγους – Μεταλλουργούς Μηχανικούς (κωδ. θέσης: ΜΕΤΜ) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΧΗΜΙΚΟΙ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΧΗΜ
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Χημικούς (κωδ. θέσης: ΧΗΜ) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΥΑΠ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΤΕΔΥ
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Τεχνολόγους Διακίνησης και Τεχνολόγους Υγιεινής, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος (κωδ. θέσης: ΤΕΔΥ) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΕΡΓΩΝ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΤΕΕΡ
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Τεχνολόγους Έργων (κωδ. θέσης: ΤΕΕΡ) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΤΕΣΑ-1
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Τεχνολόγους Συντήρησης και Αξιοπιστίας (κωδ. θέσης: ΤΕΣΑ-1) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ – ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ ΤΕΣΑ-2
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:20/05/2022 – 20/06/2022
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Διύλιση, Εφοδιασμός και Πωλήσεις Πετρελαιοειδών & Πετροχημικών Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες στην Ελλάδα, επιθυμεί να προσλάβει Τεχνολόγους Συντήρησης και Αξιοπιστίας (κωδ. θέσης: ΤΕΣΑ-2) για την κάλυψη θέσεων εργασίας στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις της στην Ελευσίνα και στον Ασπρόπυργο.