Νέες προσλήψεις στους Δήμους – Οι θέσεις που είναι ανοιχτές και αυτές που ανοίγουν τις επόμενες ημέρες - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
24
Ιανουάριος
Back

Νέες προσλήψεις στους Δήμους – Οι θέσεις που είναι ανοιχτές και αυτές που ανοίγουν τις επόμενες ημέρες

21 θέσεις στον Δ. Κορυδαλλού

Την πρόσληψη 21 εποχικών υπαλλήλων προωθεί ο Δήμος Κορυδαλλού μέσω δύο προκηρύξεων. Οι προκηρύξεις έχουν σταλεί από τον δήμο στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την τελική έγκριση. Άμεσα αναμένεται να καθοριστούν ο χρόνος απασχόλησης του νέου προσωπικού και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών. Σύμφωνα με την πρώτη προκήρυξη, που αφορά την ενίσχυση  των παιδικών σταθμών, θα προσληφθούν 11 νηπιαγωγοί (ΠΕ) και εννέα βρεφονηπιοκόμοι (ΤΕ). Με τη δεύτερη προκήρυξη θα επιλεγεί ένας μηχανολόγος ή ηλεκτρολόγος μηχανικός.

23 εποχικοί υδρονομείς στον Δήμο της Πέλλας

Με 23 υδρονομείς (ΥΕ) θα ενισχυθεί ο Δήμος Πέλλας για τη συντήρηση και τη λειτουργία των αρδευτικών γεωτρήσεων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών λήγει  στις 30 Απριλίου. Το νέο προσωπικό θα εργαστεί από την 1η Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δ. Πέλλας. Δημοτικό Θέατρο Μέγαρο. Χατζηδημητρίου & Εθν. Αντίστασης. Τ.Κ. 58100. Γιαννιτσά. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2382350808.

4 εποχικοί στη νότια Κυνουρία

Οκτάμηνες συμβάσεις θα υπογράψουν τέσσερις υπάλληλοι που θα προσλάβει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας. Ζητούνται ένας Ηλεκτροτεχνίτης (ΔΕ), ένας Υδραυλικός (ΔΕ) και δύο Εργάτες (ΥΕ) (αποχέτευσης και ύδρευσης). Οι τεχνικοί θα πρέπει να έχουν δίπλωμα ΙΕΚ και άδεια άσκησης επαγγέλματος, ενώ οι εργάτες το απολυτήριο Γυμνασίου. Αιτήσεις  έως τις 30/04. Τηλ: 2757360271.

4 εποχικοί στον Δήμο Αμφίκλειας

Με τέσσερις υπαλλήλους θα ενισχυθούν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας  έως τις 31 Αυγούστου, με δυνατότητα ανανέωσης. Θα προσληφθούν: ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων 2. ΔΕ Μαγείρων 2. Οι βοηθοί βρεφονηπιοκόμων πρέπει να έχουν δίπλωμα ΙΕΚ- ΤΕΕ τμήματος Προσχολικής Αγωγής. Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών έως τις 4 Μαΐου. Τηλέφωνο: 2234350305.

10 εργάτες στα Ιωάννινα

Την πρόσληψη δέκα εργατών καθαριότητας (αποκομιδής απορριμάτων) προωθεί για δύο μήνες ο Δήμος Ιωαννίνων. Υποβολή αιτήσεων έως τις 4 Μαίου. Το μοναδικό προσόν που ζητείται από τους εργάτες είναι το απολυτήριο Γυμνασίου ή Δημοτικού για όσους έχουν αποφοιτήσει έως το 1980. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν υποψήφιοι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2651361346.

Επίσης:

20 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων της Σάμου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Σάμου έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει αιτήσεις για 20 θέσεις νέων υπαλλήλων που θα εργαστούν έως τις 31 Οκτωβρίου, στο Ηραίο Σάμου. Σύμφωνα με την προκήρυξη, πρόκειται για τις εξής θέσεις: ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων 14. ΔΕ Νυχτοφυλάκων 2. ΔΕ Εργατοτεχνικών 2. ΥΕ Καθαριστών2. Προτεραιότητα στον διορισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας (Δ/νση: Αρχαιολογικό Μουσείο Βαθέος. Πλατεία Δημαρχείου. 83100 Σάμος). Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών έως τις 30 Απριλίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2273023008.

3 θέσεις στη Δήλο

Τρεις ειδικευμένους εργάτες (ΥΕ) ζητά να προσλάβει Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για τη συντήρηση και στερέωση των μνημείων του αρχαιολογικού χώρου του νησιού, για εργασία έως 31/10. Ζητούνται το απολυτήριο Γυμνασίου και αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών. Αιτήσεις γίνονται δεκτές αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, έως και τις 30 Απριλίου, στη διεύθυνση: Επαμεινώνιδα 10, Αθήνα. Τ.Κ. 10555. Τηλ.: 2103314201.

2 θέσεις στο Ηράκλειο

Η Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης ενισχύεται με δύο πτυχιούχους για εργασία οκτάμηνης διάρκειας στην περιοχή του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν: ΠΕ Διοικητικών- Οικονομικών 1. ΠΕ Κτηνιάτρων 1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας. Οι κτηνίατροι θα πρέπει επίσης να διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος. Αιτήσεις, εντός των προσεχών ημερών. Τηλ. 2813400366.

69 συμβασιούχοι στη ΔΕΗ Κοζάνης

Με 69 εργάτες (ΥΕ) θα ενισχυθεί το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ (23ο χλμ. Κοζάνης- Πτολεμαίδας) για δύο μήνες. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 30 Απριλίου. Το μοναδικό προσόν που ζητείται από τους εργάτες είναι το απολυτήριο Γυμνασίου ή Δημοτικού για όσους έχουν αποφοιτήσει έως το 1980. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2463052403 και 2463052437.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!