Προσλήψεις υπουργείου Ναυτιλίας: Τελευταία ημέρα αιτήσεων για μόνιμο προσωπικό

Προκήρυξη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων για τους Πλοηγικούς Σταθμούς Πειραιά και Θεσσαλονίκης εξέδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας.

Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους μπορούν να υποβληθούν έως σήμερα, 21 Ιουλίου στη διεύθυνση: Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1 – Ε2 Τ.Κ.: 18510, Πειραιάς. Συγκεκριμένα για τον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά θα καλυφθεί μία θέση του κλάδου Κυβερνητών πλοηγίδων και μία θέση του κλάδου Πρυμνοδετών, ενώ για τον Πλοηγικό Σταθμό Θεσσαλονίκης μία θέση του κλάδου Μηχανοδηγών πλοηγίδων.

Εκτός των τυπικών προσόντων για την πρόσληψη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν και ορισμένα ειδικά προσόντα, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι Κυβερνήτες πλοηγίδων θα πρέπει να διαθέτουν Ναυτικό φυλλάδιο σε ισχύ και Αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ) σε ισχύ, Κυβερνήτη Α’ ή Β’ ή Γ’ τάξης Ε.Ν. ή Ναυκλήρου Ε.Ν. ή Κυβερνήτη ρυμουλκών. Για τον κλάδο Μηχανοδηγών πλοηγίδων απαιτείται Ναυτικό φυλλάδιο σε ισχύ και αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ) σε ισχύ, ενώ για τους Πρυμνοδέτες χρειάζεται Ναυτικό φυλλάδιο σε ισχύ και αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ) σε ισχύ, Ναύτη Ε.Ν.

Οσοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα πρέπει να καταθέσουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής, φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας, δύο πρόσφατες φωτογραφίες, ευκρινή φωτοαντίγραφα των αποδεικτικών ναυτικής ικανότητας (ΑΝΙ), φωτοαντίγραφο Ναυτικού Φυλλαδίου σε ισχύ, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Υπεύθυνη Δήλωση και βεβαίωση από την οποία να προκύπτει ότι το ναυτικό φυλλάδιο είναι σε ισχύ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!