«Μυστικές» προσλήψεις από εταιρείες κολοσσούς – Τα ραντεβού που κλείστηκαν σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Δυο «μυστικές» συναντήσεις με Έλληνες ενδιαφερομένους «έκλεισαν» εταιρείες από το εξωτερικό προκειμένου να στελεχώσουν τα τμήματά τους. Δείτε αναλυτικά:

-Πρόσληψη 100 ατόμων (50 γυναικών και 50 ανδρών) ζητά η Disneyland στο Παρίσι για να εργαστούν ως Parade Performers και Character Performers. Η επόμενη «αναζήτηση» των υπευθύνων της Γαλλικής εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στο Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος 3). Οι θέσεις εργασίας αφορούν πλήρη και εποχική απασχόληση από το Νοέμβριο 2016 έως Μάρτιο 2017. Πληροφορίες: 210-9989134

-Εκδήλωση «Σουηδική Εβδομάδα» πρόκειται να πραγματοποιηθεί 24-25 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και 26-27 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Σύμβουλοι της ΕUΡΕΣ και εργοδότες από τη Σουηδία θα υποδεχτούν άτομα που αναζητούν δουλειά σε ειδικότητες όπως: Γιατροί, νοσηλευτές, μάγειρες, σεφ κ.α. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ενδιαφερομένους. Τόπος: Ξενοδοχείο Holiday Inn Θεσσαλονίκη, Stanley Hotel, Αθήνα. Πληροφορίες: 210-9989134.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΛΟΣΣΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!