Μετατάξεις υπαλλήλων στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Μετατάξεις υπαλλήλων στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να καλύψει τις ιδιαίτερα αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες σε προσωπικό σε υπηρεσίες του και στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου – Ανώνυμες Εταιρείες που εποπτεύει με την επωνυμία «Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.)», «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (Ο.Σ.Υ. Α.Ε.)», «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ. ΣΥ. Α.Ε.)», «Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.)» «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.» στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και « Έργα Ο.Σ.Ε. Α.Ε. (ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.)» και στην Υπηρεσία Οδικών Τελών, προτίθεται να ενισχύσει τους ανωτέρω φορείς και τις υπηρεσίες του με μετάταξη/μεταφορά υπαλλήλων από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Επιπλέον, προκειμένου να καλύψει τις υπηρεσιακές ανάγκες σε προσωπικό στις Ανώνυμες Εταιρείες που εποπτεύει με την επωνυμία «Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ Α.Ε.)» και «Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (ΑΣΥΘ Α.Ε.)» προτίθεται να ενισχύσει τους ανωτέρω φορείς με μετάταξη/μεταφορά υπαλλήλων από την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

Δείτε την ανακοίνωση εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!