Με τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
20
Νοέμβριος
Back

Με τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ

Με τον Πρόεδρο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητή κ. Μ.-Α. Δημόπουλο συναντήθηκε χθες στα γραφεία του ΑΣΕΠ ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ, κ. Θάνος Παπαϊωάννου.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διαδικασία προκηρύξεων για μόνιμο προσωπικό, καθώς επίσης και φυσικών προσώπων στον τομέα της καθαριότητας. Ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δημόπουλο, τόνισε ότι προσβλέπει σε μία εποικοδομητική συνεργασία με το ΕΚΠΑ για την εφαρμογή προγραμμάτων στην ανεξάρτητη αρχή εξειδικευμένης επιστημονικής κατάρτισης και υποστήριξης.

Από την πλευρά του ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ επεσήμανε τον νευραλγικό ρόλο, το σημαντικό έργο και την προσφορά του ΑΣΕΠ στα ζητήματα επιλογής προσωπικού με απόλυτη διαφάνεια, δημοσιότητα, αντικειμενικότητα και αξιοκρατία και εξέφρασε τη διάθεση του ΕΚΠΑ για συνεχή συνεργασία με το ΑΣΕΠ για την αρτιότερη και ταχύτερη ολοκλήρωση σχετικών διαδικασιών στη βάση των παραπάνω κοινά αποδεκτών αρχών.

Sinantisi-ASEP-EKPA-04-11-2021.png

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!