Κρήτη: 100 θέσεις εργασίας σε μονάδες υγείας

Εκατό θέσεις προβλέπει για τις μονάδες υγείας της Κρήτης η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 1666 υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων τακτικού ιατρικού, νοσηλευτικού, επιστημονικού, παραϊατρικού και λοιπού βοηθητικού προσωπικού.

Τριάντα οκτώ θέσεις αφορούν το Πανεπιστημιακό – Βενιζέλειο νοσοκομείο και τέσσερις το ΠΕΔΥ Ηρακλείου και το Πολυδύναμο Ιατρείο του Τυμπακίου.

Ακόμη, 19 θέσεις προβλέπονται για το νοσοκομείο Λασιθίου και μία για το Κέντρο Υγείας Τζερμιάδω.

Στις περιφερειακές ενότητες Χανίων και Ρεθύμνου κατανέμονται αντιστοίχως 22 και 16 θέσεις ως εξής: Από 12 θέσεις στα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου ενώ, 10 θέσεις στα κέντρα υγείας Χανίων (αστικού τύπου), Κισσάμου, Βάμου και Κανδάνου καθώς και στο πολυδύναμο ιατρείο της Χώρας Σφακίων, ενώ τέσσερις στα κέντρα υγείας Ανωγείων, Περάματος, Αγίας Φωτεινής και Σπηλίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του ιστοτόπου του ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση www.asep.gr από τις 17 ως τις 31 Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι από την προηγούμενη προκήρυξη έχουν διοριστεί στις μονάδες υγείας του νησιού 19 άτομα και εκκρεμεί ο διορισμός άλλων 55.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΚΡΗΤΗ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΑΤΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!