Κοινωφελής: Προσλήψεις 149 ατόμων στο Δ. Αγίας Παρασκευής

Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων προς τον ΟΑΕΔ από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους, 18 ετών και άνω, για 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για διάστημα οκτώ μηνών.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020, στις 11:00 π.μ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, σκοπός της δράσης αυτής είναι η «προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς φορείς, υπηρεσίες υπουργείων και άλλων φορέων».

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να καλύψει τις ελλείψεις που έχει σε προσωπικό, με αίτημα του προς τον ΟΑΕΔ προτίθεται να προσλάβει 149 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τον αναλυτικό πίνακα των θέσεων, πατώντας ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων, υπάρχουν στην Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού www.oaed.gr.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!