ι-καραβοκύρης-πρόεδρος-ασεπ-δυσκολευ-454450
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ | 10.05.2019 | 14:23

Ι.Καραβοκύρης -Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Δυσκολευόμαστε λόγω του πολλαπλασιασμού των υποψηφίων

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Θόδωρος Τσίκας, είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού – ΑΣΕΠ, κ. Ιωάννη Καραβοκύρη, Επίτιμο Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κατά την συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΑΣΕΠ, ο Θόδωρος Τσίκας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την εργασία της Ανεξάρτητης Αρχής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο κ. Ι. Καραβοκύρης επεσήμανε, ότι λόγω της μεγάλης ανεργίας, έχουν κατά πολύ πολλαπλασιαστεί οι ενδιαφερόμενοι για μία θέση στο Δημόσιο, γεγονός που προκαλεί υπέρμετρο φόρτο εργασίας στο προσωπικό, αλλά και μεγάλη επιβάρυνση στα συστήματα πληροφορικής, μέσω των οποίων διεκπεραιώνονται οι διαδικασίες. Από την πλευρά του, ο Θόδωρος Τσίκας επεσήμανε την σημασία του έργου του ΑΣΕΠ, υπογραμμίζοντας ότι αυτό αποτελεί ένα φωτεινό σημείο στην ελληνική Διοίκηση.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με Το Ποτάμι, συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΑΣΕΠ, κ. Γιάννη Δελλαγραμμάτικα και το ΔΣ του Συλλόγου, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα των υπαλλήλων του Οργανισμού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τους χώρους εργασίας του προσωπικού, όπου ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις θέσεις του Ποταμιού ενόψει ευρωεκλογών.