Πρόσληψη οπλιτών στην 61 Μ.Ε.

Η Μονάδα 61 Μ.Ε. (Στρατόπεδο Μαρκόπουλου) στα Φάρσαλα ενδιαφέρεται για την πρόσληψη εθνοφυλάκων, προκειμένου να εξασφαλίσει τη φρούρηση εγκαταστάσεων, κατά το έτος 2018.

Η ανάληψη καθηκόντων είναι εθελοντική, η αποζημίωση είναι 15 ευρώ ημερησίως, δεν έχει την έννοια του εργατικού ημερομισθίου και ως εκ τούτου δεν δημιουργείται σχέση εργασίας μεταξύ της Στρατιωτικής Υπηρεσίας και του Εθνοφύλακα (δηλαδή δεν υπάρχει ασφάλιση στα ασφαλιστικά ταμεία ή συνταξιοδότηση ή αποζημίωση).

Η παραπάνω αποζημίωση χορηγείται για την αποζημίωση δαπανών διατροφής, ιματισμού και υποδήσεως.

Ο χρόνος υπηρεσίας φύλαξης του Στρατοπέδου θα είναι ημερήσιες και νυκτερινές ώρες, με τη διάρκεια της υπηρεσίας να μην υπερβαίνει τις 8 ώρες ανά 24ωρο και θα υπάγονται στους στρατιωτικούς κανονισμούς κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας. Η παύση παροχής της υπηρεσίας θα γίνει όταν διατάξει η Στρατιωτική Μονάδα για λόγους της θελήσεώς της ή από εθελοντική παύση του ενδιαφερομένου ή παράπτωμα.

Η επιλογή των εθνοφυλάκων που θα προσληφθούν θα γίνει με «κριτήρια επιλογής» (άνεργοι, έγγαμοι, πολύτεκνοι κ.λπ.) όπως καθορίζει το σχετικό σύστημα μορίων.

Δείτε τι γράφει σήμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ελευθερία:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΦΑΡΣΑΛΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΠΛΙΤΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!