Έρχονται 293 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους – Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις

Συνολικά 293 προσλήψεις εποχικών έρχονται  σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, σύμφωνα με τις προκηρύξεις των τελευταίων ημερών από το υπουργείο Πολιτισμού. Αναλυτικά, δείτε παρακάτω τις ανοιχτές θέσεις για προσλήψεις στον τομέα του Πολιτισμού.

  • 37 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκη

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκη θα προσλάβει 31 ημερήσιους φύλακες αρχαιοτήτων, 3 νυχτοφύλακες και 3 θέσεις προσωπικό καθαριότητας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

  • 17 στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ανακοινώνει την πρόσληψη (17) ατόμων ως εξή: 15 ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες Αρχαιοτήτων και 2 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

  • 45 στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού θα προχωρήσει στην πρόσληψη 45 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Μουσείου. Οι θέεις είναι: 40 ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες Αρχαιοτήτων και 5 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

  • 55 θέσεις εργασίας στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το Μουσείο της Ακρόπολης θα ενισχυθεί με (55) ως Προσωπικό Ασφαλείας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

  • 139 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ανακοινώνει την πρόσληψη (139) ατόμων ως εξής: 124 ΔΕ ημερήσιοι φύλακες aαρχαιοτήτων, 8 ΔΕ νυχτοφύλακες αρχαιοτήτων και 7 ΥΕ προσωπικό καθαριότητας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!