Εργασία στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία (βιογραφικά – αιτήσεις)

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε. επιθυµεί να προσλάβει για τη ∆/νση Πωλήσεων ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ για το νοµό Φωκίδας

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:

  • Πτυχίο Ανώτερης-Ανώτατης σχολής
  • Προϋπηρεσία έως 2 χρόνια στον κλάδο των πωλήσεων (επιθυµητή)
  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • ∆ίπλωµα οδήγησης
  • Ικανότητα επικοινωνίας, προσωπική παρακίνηση, ευελιξία και πνεύµα

οµαδικής εργασίας

  • Εκπληρωµένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

 

ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ:

Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του πελατολογίου

του και την ανάπτυξη των πωλήσεων στον τοµέα ευθύνης του, θα

πραγµατοποιεί την επικοινωνία µε τους πελάτες και θα υλοποιεί το πλάνο

ενεργειών.

Η εταιρία προσφέρει άριστο εργασιακό περιβάλλον, ιατροφαρµακευτική

κάλυψη και συνεχή εκπαίδευση.

Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα ΕΔΩ

αναγράφοντας τον κωδικό της αγγελίας ΦΩΚ 0616

Επίσης:

Δεκάδες θέσεις πρακτικής άσκησης προσφέρει η γνωστή εταιρεία ποτών Heineken, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος International Graduate Programme, στο οποίο συμμετέχει και η θυγατρική της στην Ελλάδα, Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευθούν στους κλάδους Μάρκετινγκ και Πωλήσεις, Εταιρικές Σχέσεις, Οικονομικά, ΙΤ, Εφοδιαστική Αλυσίδα, Προμήθειες και Ανθρώπινο Δυναμικό.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου ή, κατά προτίμηση, μεταπτυχιακό τίτλο, ή να έχουν αποφοιτήσει από τη σχολή τους έως τον Σεπτέμβριο 2017. Ειδικά για τον τομέα των Οικονομικών απαιτείται πτυχίο στα οικονομικά, τα χρηματοοικονομικά ή τις επιχειρήσεις, ενώ για τον τομέα του Μάρκετινγκ και Πωλήσεων μεταπτυχιακός τίτλος στη διοίκηση επιχειρήσεων, το εμπόριο ή τα οικονομικά.

Οι υποψήφιοι για τον τομέα των Προμηθειών θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά ή το εμπόριο, ενώ για τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο επιστημών ή μηχανικής.

Προσόντα

Για τους υπόλοιπους τομείς δεν απαιτείται συγκεκριμένος τίτλος σπουδών. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν επαγγελματική εμπειρία κάτω των δύο ετών, να ομιλούν την αγγλική και μία ακόμη ξένη γλώσσα, να είναι διατεθειμένοι να ζήσουν και να εργαστούν στο εξωτερικό και να διαθέτουν ηγετικές δεξιότητες.

Το πρόγραμμα ξεκινά με ένα εισαγωγικό τριήμερο παραμονής των εκπαιδευόμενων στο Aμστερνταμ, όπου θα μεταβούν άλλες δύο φορές, ώστε να συμμετέχουν σε εργαστήρια (workshops) προσωπικής ανάπτυξης. Κάθε υποψήφιος συμμετέχει σε τρεις εργασίες διάρκειας ενός έτους με στόχο την παροχή εντατικής εκπαίδευσης. Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες εγκαθίστανται σε μία διαφορετική χώρα, αναλαμβάνοντας διαφορετικά καθήκοντα και συμμετέχοντας σε μία διαφορετική ομάδα εργασίας.

Κάθε εκπαιδευόμενος θα συνεργάζεται με ένα στέλεχος της εταιρείας, ο οποίος θα λειτουργεί ως μέντοράς του αλλά και με άλλους εκπαιδευόμενους. Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις αρχές Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου.

Δειτε εδω περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!