Επιτυχόντες 3Κ: Νέες αιχμές για ιστοσελίδες που «κάνουν παιχνίδι»-Συνάντηση με πρόεδρο ΑΣΕΠ

Νέες αιχμές για ιστοσελίδες που, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, μαζί με στελέχη του ΑΣΕΠ που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση παίζουν παιχνίδια με την προκήρυξη 3Κ/2018, αφήνουν οι «Ενωμένοι Υποψήφιοι».

Συγκεκριμένα, με χθεσινή τους ανάρτηση στην σελίδα τους στο faceboook: «3κ 2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι», μία ημέρα πριν τη σημερινή τους συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Ιωάννη Καραβοκύρη τονίζουν χαρακτηριστικά: «Ενωμένοι Υποψήφιοι στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) μας συνάντηση με το ΑΣΕΠ, ευχόμαστε να αμφισβητηθούν επισήμως όλες οι ανακρίβειες που διαβάζουμε στα διάφορα σάιτ (οι οποίες μας έχουν δημιουργήσει προβληματισμούς και ανασφάλειες), λέγοντας μας ότι είναι έτοιμα τα οριστικά αποτελέσματα και δίνοντας μας ημερομηνία της ανακοίνωσής τους εντός των επόμενων ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε η aftodioikisi.gr, οι επιτυχόντες της 3Κ θέτουν ως νέο χρονικό όριο για την ανακοίνωσή των οριστικών πινάκων την 22αΔεκεμβρίου, ενώ καλούν σε συνάντηση μπροστά στο ΑΣΕΠ την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΑΙΧΜΕΣ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!