Ειδικοί φρουροί -1.500 προσλήψεις: Πότε αναμένονται οι αναμορφωμένοι πίνακες

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου έχει ως στόχο το ΑΣΕΠ να ολοκληρώσει τον έλεγχο των εντάσεων για τις 1.500 θέσεις των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε στη συνέχεια να σταλούν τα αποτελέσματα στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ και να ανακοινωθούν οι αναμορφωμένοι πίνακες.

Σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, o αριθμός των ενστάσεων ξεπέρασε τις 200 και το ΑΣΕΠ έχει επιστρατεύσει πρόσθετο προσωπικό, προκειμένου, με δεδομένο ότι το βάρος έχει πέσει στις αιτήσεις θεραπείας της 3Κ, να επισπευσθούν και ο συγκεκριμένος έλεγχος.

Να σημειωθεί ότι στην συνέχεια να ακολουθήσουν οι υγειονομικές εξετάσεις και οι αθλητικές διαδικασίες, που θα οδηγήσουν στους οριστικούς πίνακες επιτυχόντων. Στόχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι οι 1.500 Ειδικοί Φρουροί να βρίσκονται στις θέσεις τους μετά και την εκπαίδευση την οποία θα περάσουν, έως τα τέλη του χρόνου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ, ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!