Εγκρίνονται 13 προσλήψεις στο Δ. Μαρκοπούλου-Μεσογαίας

O δήμος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας εγκρίνει την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου:

– Έναν (1) Κοινωνικό Λειτουργό ΤΕ για χρονικό διάστηµα απασχόλησης οκτώ µηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι η συγκεκριµένη θέση παραµένει κενή πέραν της 15ετίας, λόγω µετάταξης του υπαλλήλου και µη πλήρωσης της µε αποτέλεσµα την δυσλειτουργία των ΚΑΠΗ. Η συµβολή του Κοινωνικού Λειτουργού στα µέλη των ΚΑΠΗ κρίνεται ουσιαστική και χρήσιµη, εφόσον παρέχει έργο συµβουλευτικής υποστήριξης και κοινωνικής ένταξης σε άτοµα µε κοινωνικά προβλήµατα, που λόγω της δυσµενούς οικονοµικής κατάστασης συσσωρεύονται και εντείνονται.

– Έναν (1) Φυσικοθεραπευτής ΤΕ για χρονικό διάστηµα απασχόλησης οκτώ µηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι η τακτική υπάλληλος που κάλυπτε τις ανάγκες των µελών του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, συνταξιοδοτήθηκε, µε αποτέλεσµα η θέση να µείνει κενή. Επιπλέον ο εξοπλισµός του φυσικοθεραπευτηρίου να µένει αναξιοποίητος και οι ανάγκες των ηλικιωµένων να αυξάνονται, λόγω της οικονοµικής αδυναµίας τους να καλύψουν τις συγκεκριµένες υπηρεσίες.

– Έναν (1) Βοηθό Νοσηλευτή ∆Ε για χρονικό διάστηµα απασχόλησης οκτώ µηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι η τακτική υπάλληλος που κάλυπτε τις ανάγκες των ΚΑΠΗ, συνταξιοδοτήθηκε µε αποτέλεσµα η θέση να µείνει κενή και να δηµιουργείται πρόβληµα στην καθηµερινή παροχή φροντίδας των ηλικιωµένων.

– Έναν (1) ∆ιοικητικό-Γραµµατέα ∆Ε για χρονικό διάστηµα απασχόλησης οκτώ µηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι το Ν.Π.∆.∆. δεν διαθέτει µόνιµο προσωπικό σε αντίστοιχη θέση και ειδικότητα και δεν µπορεί άµεσα να πληρώσει την αιτούµενη θέση, λόγω του περιορισµού των διορισµών τακτικού προσωπικού µε αποτέλεσµα να δηµιουργούνται προβλήµατα στην κάλυψη της διοικητικής και γραµµατειακής υποστήριξης της έδρας του Ν.Π.∆.∆.

– Τέσσερις (4) Προσωπικό Καθαριότητας ΥΕ για χρονικό διάστηµα απασχόλησης οκτώ µηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι το Ν.Π.∆.∆. δεν διαθέτει µόνιµο προσωπικό σε αντίστοιχη θέση και ειδικότητα. Το προσωπικό αυτό θα απασχοληθεί για την τήρηση της καθαριότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων, κερκίδων, αποδυτηρίων και λοιπού αύλειου χώρου του Σταδίου Μαρκοπούλου, το οποίο εξυπηρετεί καθηµερινά µεγάλο αριθµό αθλητών κυρίως µικρών ηλικιών. Επίσης θα µεριµνά για την τήρηση της καθαριότητας και υγιεινής των χώρων του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη, που καθηµερινά υποδέχονται και εξυπηρετούν τα εγγεγραµµένα µέλη τους.

– Έναν (1) Γενικών Καθηκόντων ΥΕ για χρονικό διάστηµα απασχόλησης οκτώ µηνών. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι το Ν.Π.∆.∆. δεν διαθέτει µόνιµο προσωπικό σε αντίστοιχη θέση και ειδικότητα. Επίσης, για την σωστή και εύρυθµη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Μαρκοπούλου και την γενικότερη εποπτεία των χώρων άθλησης, η παραπάνω ειδικότητα είναι απαραίτητη.

– Τέσσερις (4) ΠΕ Πτυχιούχους Φυσικούς Αγωγής για χρονικό διάστηµα απασχόλησης οκτώ (8) µηνών.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!