Εγκρίνονται 13 προσλήψεις στο Δ. Φιλοθέης-Ψυχικού

O δήμος Φιλοθέης Ψυχικού εγκρίνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα, συνολικού αριθμού 6 ατόμων για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες και την αντίστοιχη χρονική περίοδο, ήτοι:

– Ένα (1) Μηχανολόγο Μηχανικό ΠΕ για τη σύνταξη μελετών του Γραφείου Κίνησης Οχημάτων, διότι στο Δήμο υπηρετεί μόνο ένας υπάλληλος αυτής της ειδικότητας

– Ένα (1) Μηχανοτεχνίτη ΔΕ για την επίβλεψη των οχημάτων του δήμου στα συνεργαζόμενα συνεργεία επισκευής και συντήρησης, την επίβλεψη της κατανάλωσης καυσίμων, λιπαντικών κλπ., επειδή στο δήμο και συγκεκριμένα στο Γραφείο Κίνησης Οχημάτων υπηρετεί μόνο ένας υπάλληλος αυτής της ειδικότητας, μη επαρκής αριθμός για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών.

– Ένα (1) Μηχανικό Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής Τ.Ε προκειμένου να συντάσσει τις μελέτες του Τμήματος Καθαριότητας, τα προγράμματα αποκομιδής, να απασχολείται με θέματα χωροθέτησης των κάδων απορριμμάτων κλπ.

– Δύο (2) Χειριστές Μ/Ε (σαρώθρου) ΔΕ λόγω παραίτησης υπαλλήλων ΙΔΟΧ που κάλυπταν τις ανάγκες της υπηρεσίας και – Έναν (1) Χειριστές Μ/Ε (φορτωτή) ΔΕ λόγω παραίτησης υπαλλήλου ΙΔΟΧ που κάλυπτε τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Επιπλέον εγκρίνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 7 ατόμων με σκοπό την κάλυψη αναγκών υπηρεσιών των οποίων το προσωπικό αμείβεται με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες και την αντίστοιχη χρονική περίοδο:

– Δύο (2) ΔΕ Τεχνίτες (υδραυλικοί) με εμπειρία στα συστήματα αυτόματης άρδευσης, για χρονικό διάστημα απασχόλησης οκτώ (8) μηνών για τις ανάγκες του Τμήματος Πρασίνου και Περιβαλλοντικών Θεμάτων. Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι διότι οι τρεις (3) υδραυλικοί που υπηρετούν στο Δήμο δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, λόγω της μεγάλης έκτασης πρασίνου, στον τεράστιο όγκο των εργασιών.

– Δύο (2) ΔΕ Ηλεκτρολόγων για χρονικό διάστημα απασχόλησης οκτώ (8) μηνών, για τη υποστήριξη της Δ/νσης, λόγω έλλειψης υπηρετούντος προσωπικού με αντίστοιχη ειδικότητα.

– Τρεις (3) ΔΕ Διοικητικού για την εύρυθμη λειτουργία των τριών ΚΕΠ του Δήμου και προκειμένου να τηρείται το διευρυμένο ωράριο (καθημερινά από 8.00 έως 20.00 και το Σάββατο από 8.00 έως 14.00), ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες όπου τίθεται το πρόβλημα των αδειών, για χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!