Με δυσκολία η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ-Συνεχίζονται τα προβλήματα

Με δυσκολία συνεχίζεται η πρόσβαση των ενδιαφερόμων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.  Η συμπλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ που «τρέχουν» αυτό το διάστημα, γίνεται με εμπόδια όπως αναφέρουν αναγνώστες της aftodioikisis.gr.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν παρότι με τη δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια μπαίνουν στο site του ΑΣΕΠ, είναι «πολύ δύσκολη η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησης», αφού αρκετές φορές το σύστημα τους «πετάει έξω».

Μάλιστα, υπάρχουν και πολίτες που σημειώνουν ότι αν συνεχιστούν τα τεχνικά προβλήματα η παράταση που δόθηκε μπορεί να μην είναι αρκετή για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Πάντως στο ΑΣΕΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται συνονισμένες προσπέθειες ώστε τα συστήματα να ανταποκριθούν στην μεγάλη επισκεψιμότητα, η οποία κάποιες χρονικές στιγμές της μέρας χτυπάει κυριολεκτικά «κόκκινο», παρότι έχουν περάσει αρκετές μέρες από την επίσημη έναρξη της υποβολής των αιτήσεων για τις προκηρύξεις.

Υπενθυμίζουμε ότι το ηλεκτρονικό σκέλος της αίτησης είναι απαραίτητο πριν τα επόμενα στάδια της υποβολής του αιτήματος. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η συμμετοχή στο διαγωνισμό και με την αποστολή υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΥΣΚΟΛΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!