Δήμος Νεάπολης – Συκεών: Λήγει η προθεσμία για 124 θέσεις εργασίας

Ως τις 26 Οκτωβρίου θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση οι δημότες Νεάπολης – Συκεών για τις 124 θέσεις εργασίας που «άνοιξε» ο δήμος.

Οι θέσεις εργασίας, που γίνονται μέσω του ΟΑΕΔ και αφορούν 53 ειδικότητες και των τεσσάρων βαθμίδων εκπαίδευσης, απευθύνονται σε δημότες που είναι μακροχρόνια άνεργοι, ηλικίας 55 με 67 ετών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι στιγμής στα ειδικά αυτά προγράμματα, δικαίωμα συμμετοχής είχε μόνο ο ιδιωτικός τομέας και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις.

Τρόποι επικοινωνίας

Οι δημότες, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση, θα πρέπει πρώτα να έρθουν σε επαφή με τα αντίστοιχα γραφεία απασχόλησης του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Ενδεικτικά, στις Συκιές θα πρέπει να μεταβούν στο ισόγειο του δημαρχείου με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310313151, στη Νεάπολη στο δημοτικό κατάστημα στον 2ο όροφο και με τηλέφωνο: 2313329525 και στην Πεύκα στο δημοτικό κατάστημα, στον 1ο όροφο με τηλέφωνο το: 2313502226)

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΟΑΕΔ, ΑΝΕΡΓΟΙ, Δ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!